LÚGOSÍTÓ ÉTREND
Ha felmerül a szervezet elsavasodottságának gyanúja, nem kell a drága lúgosító csodaszereket megvásárolnia.
Elég odafigyelni az étkezésre. Csökkenteni a savasító élelmet (cukor, hús...) és beiktatni az étrendbe a lúgosító alapanyagokat. Hogy mik lúgosítanak? Szinte minden zöldség-gyümölcs.
Pl. a szőlő, - még a mazsola is, a sárgabarack, a sárgadinnye, a meggy,görögdinnye, a padlizsán, a cukkini, paradicsom. De a kelbimbó, petrezselyem, zeller, spenót, zöldborsó, a brokkoli, a spárga, uborka, retek, karfiol, cékla, kápooszta, avokádó, hagyma, paprika is. De lúgosítanak a cutrusfélék, a kecsketej is (szemben a tehéntejjel!)
Ezekből az alapanyagokból teljes menüsor állítható össze, szinte minden évszakban.
(T)Egye egészségessé magát és családját! Jó étvágyat!
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
Nagyon jó az oldalad...most találtam rá....mindent igyekszem elolvasni....remélem még sok ilyen érdekes dolgokat fogsz írni!
Üdv:Andi
nincs
(Andi, 2011.10.24 20:39)