Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fűszerekkel a rák ellen

2017.11.20

Négy rákölő fűszer: a kurkuma, oregano, cayenne paprika és fokhagyma

Ez a négy rákölő fűszer erőteljes rákölő hatással rendelkezik. Minden nap fogyasztanunk kellene őket. Azoknak az embereknek főképp ajánlanám, akik a konvencionális gyógymódokat kikerülve szeretnék legyőzni a rákot.  Ezek a fűszerek elérhetőek a világ minden részén.

Ételeinkhez tudatosan adagolva őket nagyon jó hatást érhetünk el velük. 

A kurkuma növényi rokonát a gyömbért is évezredek óta használja az indiai ajurvédikus orvoslás. Antiszeptikus és antibakteriális szer is egyben, fertőzések, gyulladások, sebgyógyulás, rossz emésztés kezelésére. A kurkuma a legjobb, mert tartalmazza az erős rákellenes polifenolt, a kurkumint! A kurkuminról klinikailag kimutatták, hogy gátolja a különböző rákos sejtek burjánzását, beleértve a csontrákot, mellrákot, agydaganatokat, végbél, máj, hasnyálmirigy, gyomor, hólyag, vese, prosztatarákot, leukémiát, petefészekrákot, melanomát és így tovább! Rákölő tulajdonsága abból származik, ahogy apoptózist képes indukálni (természetes sejthalált) a rákos sejtekben. A curry por gyakori összetevője az indiai és az ázsiai konyhának, a koriander, kurkuma, római kömény, görögszéna és a pirospaprika keveréke. 

Az oregánó, vagy vadmajoranna rendkívül sok antioxidáns és antimikrobiális vegyületet tartalmaz.  Egy teáskanál oregánó ugyanolyan antioxidáns erővel rendelkezik, mint két pohár vörös szőlő!  Tartalmaz fitovegyületet, az ú.n. kvercetint, amelyről ismert, hogy lassítja a rák növekedését, valamint elősegíti az apoptózist. E mellett az oregano a K-vitaminnak és a vasnak is nagyon jó forrása!

A fokhagyma nagyon erős rákellenes fűszer.  Tanulmányok a világ minden tájáról kimutatták, hogy csökkenti minden típusú rák, különösen a vastagbél-, gyomor-, bél- és prosztatarák kialakulását.  Erős antibakteriális tulajdonságai is vannak, de ismert olyan képessége is, amellyel blokkolni tudja az összes rákkeltő anyag aktivitását a testben. Növeli a DNS-javítását, lassítja a rákos sejtek szaporodását és mint a kurkuma és az oregánó elősegíti az apoptózist. A felnőtteknek minden nap egy gerezd friss fokhagymát kellene fogyasztaniuk.

A cayenne paprika kapszaicint tartalmaz, amely egy olyan aktív vegyület, ami a mellett, hogy rettenetesen égeti a nyelvünket, torkunkat és minden mást, nagyon jó ráksejtpusztító is egyben, apoptózist eredményezve. A cayenne kulcsfontosságú összetevője bármily detoxifikáló programnak is. Minél csípősebb, annál jobb! A habanero paprika 4-6-szor több kapszaicint tartalmaz mint a cayenne.


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

m8175w k4482g x308a

(dpbmigmefesg, 2019.06.02 05:07)

http://bitly.com/2Wv7LU6