Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


INKA MADÁR-HOROSZKÓP

2011.10.25

Inka madárhoroszkóp

Az inka papok a különféle madárfajták alapján nevezték el az egyes csillagjegyeket.

Az inka papok úgy tartották, mindannyiunknak van egy madár alakú, szárnyas pártfogója, aki a személyiségünk alapvető vonásait is meghatározza. Keresse ki a születési dátuma alapján, hogy melyik típusba tartozik, és melyik madár őrködik a sorsa felett!

 

napmadar.jpg01.22. – 02.19.   Napmadár

 

Rendkívül független személyiség. Nehezen alkalmazkodik másokhoz, ami gondokat okozhat a párkapcsolatában. Szeret társasági életet élni, ám a magányra is szüksége van. Imád utazni, vonzzák az egzotikus helyek és az idegen kultúrák.

 

 

 

 

 galamb.jpg

 

02.20. – 03-20.  Galamb

 

Békekedvelő és nyugodt teremtés. Családszerető, segítőkész, ám néha túl sokat vállal magára a szeretteiért. Könnyen alkalmazkodik a többi emberhez, hajlamos azonban arra is, hogy erősen függjön másoktól, és ezzel kiszolgáltatott helyzetbe sodorja magát.

 

 

 

  keselyu.jpg

03.21.- 04.20.  Keselyű

Céltudatos, néha már-már gátlástalanul tör előre. Fizikai és mentális energiái kimeríthetetlennek tűnnek, rendkívül erőteljes alkat. Hajlamos az önfejűségre. Mindez problémát okozhat a kapcsolataiban, ám ha képes belátni a hibáit, kiegyensúlyozott szerelmi életet élhet.

 

 

 pulyka.jpg04.21. – 05.21.  Pulyka

 

 

Harmonikus, kedves, megnyerő személyiség. Igyekszik alaposan kiismerni a párját, mielőtt közel engedné magához, ha viszont végre igazán megbízik benne, elkötelezettsége egy életre szól. Mindig megfontoltan dönt, és bölcsen cselekszik.

 

 

papagaj.jpg

  

05.22. – 06.21.  Papagáj

Színes egyéniség, szeret beszélni és a középpontban lenni – akárcsak a madár, amelynek jegyében született. Nagy a szabadságigénye, ezért nehezére esik a tartós kapcsolat kialakítása. Kissé csapodár természet, és hajlamos az érzelmi felszínességre.

 

 

 

 furj.jpg

 06.22. – 07. 22. Fürj

Erős gyakorlati érzékkel, racionális látásmóddal rendelkezik, ugyanakkor nagyon együtt érző személyiség is. Időnként hajlamos az akadékoskodásra, a zsémbelődésre. Családszerető természet.

 

 

albatrosz.jpg

07.23. – 08. 22.  Albatrosz

 Optimista, lelkes, kiáradó természet, lenyűgöző a vitalitása. Idealista, nagyra törő céljai vannak, sokat ábrándozik a tervei megvalósításáról. Mindig új kaland után kutat, rosszul viseli a monotóniát. Mély érzésű, a szeretteivel szemben nagylelkű.

 

  

 tukan.jpg

08. 23. – 09. 22. Tukán

 Fontosak számára a tradíciók, a hagyományok, Megfontolt, racionális, higgadt személyiség. Nehéz kihozni a sodrából, békés és megértő. Érzelem gazdag, a szerelemben és a barátságban egyaránt lehet rá számítani.

 

 
 

kolibri.jpg

09.23. – 10.22. Kolibri

 

Kedves, megnyerő személyiség, igazi társasági ember. Jó szándékú, mindenben és mindenkiben a pozitívumot keresi. Hajlamos a naivitásra, sajnos sokszor kihasználják a hiszékenységét. Simulékony természet.

  

 

heja.jpg

 10. 23. – 11. 22.  Héja

Bátor és szenvedélyes, energikus, vállalkozó kedvű. Határozott elképzelései vannak az életről és a céljairól. Erős morális érzékkel rendelkezik, mindig kiáll a saját és mások igaza mellett. A szerelemben hajlandó a végletekig elmenni.

 

solyom1.jpg

 11.23. – 12.21. Sólyom

 Igazán nemes lelkű, ugyanakkor harcos alkat. Bátor és rendkívül jólelkű. Az anyagiakkal felelőtlenül bánik, hajlamos számolatlanul szórni a pénzt. Kalandosan alakul az élete, mert keresi az izgalmakat és a veszélyt.

 

 

  

bagoly.jpg 

12.22. – 01. 21.  Bagoly

Bölcs, higgadt, megfontolt. Szorgalmas kitartással munkálkodik, hűséges társ, aki mindent szeretne megadni a családjának. A szerelemben kevésbé szenvedélyes, ugyanakkor rendkívül felelősségteljes gondolkodású.

 

 

 

JÓ SZÓRAKOZÁST!!