ÖKOKULTÚRA, KÖRNYEZETTUDAT
Cikkek
Adalékanyagok az élelmünkben
2017.11.20
A tartósítószerek és a szintetikus adalékanyagok az élelmiszerekben gátolják az oxigén metabolizmust és késleltethetik a penész és a gomba kialakulását, ami persze a termékek hosszabb eltarthatóságát eredményezi. Azonban miután elfogyasztja őket az ember, ezek a mérgek megfosztják a sejteket az oxigéntől és a tápanyagoktól. Ez a sejtek mutációjához vezet, tökéletes táptalajt nyúltva a rák kifejlődésének.
Olvass többet itt: http://naturahirek.com/az-elelmiszeripar-haboruja-sejteinkkel-a-10-mergezo-osszetevo/
A mikrohullámú sütőről
2017.11.20
Riasztó vizsgálati eredmények kimutatták, hogy a mikrohullámú frekvenciájú sugárzás befolyásolhatja szivünk és vérünk állapotát
Kávézacc, az ökologikus hulladék
2012.09.11
Ne dobd a szemétbe, mert sokféleképpen használható a kávézacc.
Egészség-Akadémia
2011.10.25
A környezetünkben lévő mérgező vegyületekről.
Átvett cikk Antal Vali honlapjáról.
A SZÓDABIKARBÓNA
2010.10.02
A szódabikarbóna a környezetbarát tisztítószer. A flancos, drága, környezetkárosító szerek helyett használjuk ezt. Hogyan? Íme:
TARTÓSÍTÁS, TÁROLÁS, BEFŐZÉS ÖKOTUDATOSAN, EGÉSZSÉGESEN.
2009.06.05
Itt a befőző-szezon. Hogy lehetünk ÖKOTUDATOSAK, és egészségtudatosak ezen a területen? Néhány gondolat...
Harc az elemekkel, avagy energia másképpen
2009.05.02
VÉDJÜK A FÖLDET! Hogyan tudnánk kiváltani, vagy legalább csökkenteni a környezetet szennyező elemeket? Elérhető, megvalósítható ötletek. Vízzel működő óra, fényelemes számológép, hibridóra, dinamós zseblámpa. Zöldenergia.