Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ŐSI MAGYAR GYÓGYÁSZAT

2011.05.23

 1-focim.jpg

 

 

 

2-gyogy-nyomok.jpg

 

 

A legősibb emlékek pl. a hunok gyógymódjairól mongol, kínai, indiai, tibeti, perzsa iratokban.
A Kárpát-medencében, illetve az ősi Hun Birodalom területén ismert ősi gyógymódok
A nyomok messze vezetnek vissza az időben.

 

3.danima.jpg

 

A fehér hunok Európába hozták a tudást, „füves doktorok” járták egész Nyugat-Európát készítményeikkel.
Ezt persze senki nem reklámozza, hogy Nyugat-Európába is a hunok hozták az észt.

4-otz.jpg


1991.-ben az Ötz-völgyi-Alpokban találtak egy kb. 5-7000 éves gleccsermúmiát, ami a világ legrégibb teljes épségben megmaradt emberi holtteste. Mirelit-pasas
A múmián 15 kékesfekete, szénporral készült tetoválás-csoportot találtak: negyvenhét, csoportonként párhuzamos vonalat valószínűleg gyógyító szándékkal rajzolták a lágyéktájon és a jobb bokája körül. Van még egy kereszt alakú rajzolat a jobb térdhajlatában és több pont a klasszikus akupunktúra pontokon. Egy innsbrucki orvoscsoport igazolta, hogy ezek gyógyító szimbólumok voltak, amelyek a gleccserbe fagyott férfi ízületi és csigolyabántalmainak kezelésére szolgáltak.

Nos, ez a legrégibb lelet, amely igazolja, hogy évezredekre nyúlik vissza a jelgyógyászat alkalmazása.

 

5-jelgyogy.jpg

A bécsi Erich Körbler természetgyógyász-kutató volt az, aki felismerte az ősi mágusok tudását, a formák, színek, hangok fizikai hatásmechanizmusát, és bebizonyította, hogy ezek a jelek megváltoztatják a bioenergetikai mező (aura) tulajdonságait. ANTENNAként működnek a jelek! Én a magyar Balogh Gyula Bogumil előadásaiból tanultam a jelgyógyászatot.
Kör – külső-belső egyensúly, ártó hullámok nem jutnak át. Jurta, kunyhó, kerekasztal lovagjai, varázsló, MÁGUS maga köré, járóka.
Vonal – 1vonal, nem változtat, 2vonal 45fok, 3vonal 90fok, 5vonal megfordítja az információt, 9vonal megerősíti az alapinformációt, gyorsul a sebgyógyulás, operáció után regenerál, bélrenyheség, székrekedés, gyomorrontás, gyenge epeműködés, hőenergiatermelés teljesítményét növeli, melegítünk vele energiahiányos helyen, elégtelen működés.
Kereszt – a szervezet által keltett bioenergia rezgéshullámait kioltja. (szerv funkció leáll) A természet által keltett negatív sugárzás Kioltására, pl. vízérnél lepedőre, ágyneműtartó piros keresztekkel, fájdalomcsillapítás, max. 1 órát, azonnal eltávolítani!!! (Pl. Rák)
Y-jel – immunrendszer!! Ha az egész szervezet beteg, információs víz!! Pl. pohárra piros üvegfestékkel. Az Y regeneráló információ hordozó. Két Y-jel egybeforgatva, hagalaz-rúnajel, jelentése jégeső, istencsapás. A katasztrófa, mentők mágikus bajelhárító jele napjainkban is, a gyógyító kígyóval.
Szinusz – sebek, bőrbetegségek, gyulladások, ez gyógyítja a leggyorsabban, megfordítja az infót. Pl. torokfájás, hörghurut – mellkas görcsös hörgőkre, utána azonnal lemosni! Max. 1 nap.
Reuma, izületi és izomfájdalmak csillapítása, de nem gyógyít!!
A következő képen Í-rovásjelünk látható– Neve Írás, mert a gyógyító mágus gyógyító jeleket ír-ró a betegre. Innen ered a gyógyír elnevezés is, alakra is hasonlít az írókára, amivel a húsvéti tojásra termékenység-varázsló jeleket írtak.
Írás-betű-betűz - akupunktúra összefüggése...

 

6-jelgyogy-alkal.jpg

Csak kiragadott példák:

Gyulladás megszüntetésére kombinálni az Y, szinus és 5vonal. Képen példa: mandulagyulladás.
Fejfájás-pánt, előre +, oldalt 5vonal és Y, hátra szinusz.
Gerincerősítő jelkombináció, Y regeneráló információ hordozó és erősítő 9vonalas kombináció, Balogh Gyula Bogumil könyvéből.
A következő képen Sebestyén Csaba bioenergetikus alapjele a magyar rovásokból.
Mágikus rúna-védőamulett, neve teljes védelem, kör+Y immunrendszer. (regeneráló infó)

Szőnyegre piros, vagy fekete 9 vonal, meditáció 10 percig.
Bioenergia nyerés, feltöltődés, lepedőre 9vonalas jelcsoport 6-8 csoport.

 

7-szarvasi-tutarato.jpg

 

1983-ban, Szarvas határában találtak egy rovásírásos csont tűtartót. Juhász Irén régész a 67. sz. sírban egy női csontváz mellett találta, a lelet kb. 1200 éves. Dr. Vékony Gábor régész a Késővándorláskori rovásfeliratok a Kárpát-medencében (Életünk Könyvek, Szombathely) című művében arról ad hírt, hogy a tűtartó rovásai magyarul olvashatók.

„Üngür démon ellen íme e vas; tű szúródjon a démonba, tű, tű, szúrj, bökj, varrj (el!) (ki) szétfejtesz, egybeölt/esz…/ Üngür ne egyen (meg engem), űzd, emészd (el) őt, én Istenem!”. Ez a megfejtés nem hagy kétséget bennem, hogy nem varrótűket, hanem valószínűleg akupunktúrás tűket tartottak benne. Kínában, Mongóliában, sőt az ősi Kárpát-medencében is a betegséget az ősök hite szerint démonok okozzák, és a ráolvasások, varázsigék a démonok (a betegségek) elűzésére hivatottak, persze közben a kezelést elvégezték. Az ősi orvosi oktatás része volt a Varázsigék elsajátítása.
A kínai gyógyászat úgy említi a betegségokozó faktorokat, például az időjárás szélsőségei okozta bajokat, mint a „Hat gonosz”, vagy Hat Démon támadásai. A meghűlés például a „Gonosz Hideg támadásának” következménye. A sebeket a Gonosz Sárkány okozza, kezelés….stb…
Ez a vonal is arra utal, hogy az akupunktúra, illetve a mai „kínainak” ismert gyógyászat ismert volt nálunk is.
Pl. Gutaütés – Szélütés – Tündérütés….. (Szél-Vénusz-..) agyvérzés, (Ragya-bőrbaj, Fene-rák, Nyavalya-epilepszia… némelyik betegség-démonnak külön neve volt.

 

8-mehkultusz1.jpg

 

 

Grandpierre Attila: Atilla és a hunok című könyvében közöl egy képet Nimrud koronájáról. itt található szárnyas alak a MÉH-Anyaistennő (X- rovásjel közti stilizált hasonlóság szembeötlő.)
Az nem kétséges, hogy a virágokból kirakott koronán látható szárnyas Istennő MÉH. A legrégibb méh-kultusz gyökerei Ázsiába nyúlnak. A legrégibb méh-ábrázolás Catal Hüyükből ismert, mint Nagy Anyaistennő, „Nagy Méh”. A Kárpát-medencében fellelhető ősi kaptárkövek termékenységi MÉH-rítus meglétét sejtetik. Hérodotosz is írta „… az Ister felett lévő országot méhek birtokolják…” Miután tudjuk, hogy a méhek kipusztulását az emberiség csak 4-5 évvel élheti túl, nem csoda, hogy őseink ilyen nagy tisztelettel viseltettek iránta. A termékenységgel, születéssel való szoros kapcsolatát a női anyaméh azonos neve is mutatja, bár csak a magyar nyelv őrzi ezt az összefüggést.
a bábaasszonyok istennőjének jelképei a szülési fájdalmak szimbólumai, AZ ÍJ ÉS A NYÍL volt. (Istár mellékneve!!)
Saját vélemény:
D.Sz.Mereskovszkij: Kelet titkai c. könyvében, A kettő titka Tammúzban fejezetében a következőket találtam: Egy Militta (babiloni nyelven Mualittu, "szülő nő", "anya") istennőnek szentelt kőkúpon asszír pap látható az oltár előtt, ...."
Ez jelentheti, hogy kaptárköveink oltárként szolgálhattak az ősidőkben, és az Ős-istennő tisztelete dívott hazánkban (is). A rejtélyes ablakocskák pedig talán gyermektelen párok gyermekkérő oltárkái lehettek a termékenységi istennőhöz. (?)

Isteni lélek – köldök alatt lakik – szent helyen, - még a mai anatómiai neve, a SACRUM is őrzi ezt az ősi tudást – a MÉH, ill. magzat helye.
Asszíria Nippur városa romjai között ékírásos agyagtáblákon találkozhatunk Mylitta istennő nevével, ami méhecskét jelent. A méheket Napmadaraknak is tartották. Zaratrusztra szent könyveiben Meher= a Nap. A Perzsa Napisten pedig Mihura. A római mitológia napistene Apolló, a méh latin neve: apis.
A XIV. században egy arab utazó így ír egy muzulmánok lakta szigetről:
„mézből és kókusztejből mézbort készítenek, amely halakkal fogyasztva, egyedülálló, más népeknél nem tapasztalható férfiasságot kölcsönöz nekik.

 

9--mez-gyogy1.jpg

A méz egyéb ismert tulajdonságai: könnyen emészthető, ízletes, étvágygerjesztő, erősítő, üdítő, nyálkaoldó, köhögés¬csillapító, megerősíti a foghúst, a fogakat, használható sárgaság, lépmegnagyobbodás, mellkasi bántalmak, nemi gyengeség, vese- és epekő, bélférgek, mérgezések, dadogás, szívbetegségek és lepra ellen.

10-meheszet.jpg

A virágpor (pollen) legfőbb értékét az aminosavak - a proteinek alkotóelemei - jelentik. A pollenekben a 22 ismert amino¬savból 20 félét találhatunk meg. – prosztata daganat, öregségi betegségek, agyi szklerózis, emlékezetzavarok, koncentrálási nehézségek, hajhullás, májkárosodás…
MÉHPEMPŐ Gyógyítható vele a fehérjevizelés és a magas vérnyomás agyi szklerózis, más öregkori jelenségek, alultápláltság, szövethiányos megbetegedések, emésztési zavarok, vitaminhiány, bőrbetegségek. Jó szolgálatot tesz torokfájdalmaknál, szeretik a színészek, énekesek.
Méhméreg - Fájó izületre egy méhecskét szétdörzsöltek, szúratták… hályog? Toxikus!!
Méhviasz. -A lépes méz fogyasztásánál a méz és a viasz együttes hatása jól érvényesül a száj- garat- gége betegségeknél, náthánál, köhögésnél, torokfájásnál.
Méhszurok - Legfontosabb a hajszálérrendszerre, a vérerek törékenységére és áteresztőképességére, a vérkeringésre gyakorolt hatásuk. A propolisznak baktériumölő és baktériumfejlődést gátló hatása. népi gyógyászat az újszülött köldökére propolisz-lapocskákat helyezett, a gyerekjátékokat propolisszal kenték be fertőtlenítés végett. Régen a vásári foghúzók propoliszt használtak fertőtlenítésre és fájdalomcsillapításra.
Általában mézben oldva, vagy tinktúra formájában Gyerekeknek - 1 éves kortól - pl. mokkacukorral - naponta legalább annyi csepp, ahány kg a gyerek testsúlya.

11-inkvizicios-peranyag.jpg


Mit tudhatunk meg ebből a könyvből? Hogy az eddigi rendeletek ellenére a táltosok gyógyítottak, és a rovásokat használták.
István király: „ A rovásírás eltűnésének, eltüntetésének okaként leggyakrabban István király törvényére történik hivatkozás, amelynek jelzete Vatican 1000-ben Cal oct. Die festo Lac. Ap.: „…a magyarok, székelyek, kunok, valamint az egyházi magyar, keresztény papság által is használt régi magyar betűk és vésetek, a jobbról balra pogány írás megszüntetődjék és helyébe a latin betűk használtassanak. ….. egyházakban található pogány betűkveli felírások és imakönyvek megsemmisíttessenek és latinval felcseréltessenek……. A beadott iratok és vésetek pedig tűzzel-vassal pusztíttassanak el, hogy ezek kiirtásával a pogány vallásra emlékezés, visszavágyódás megszüntetődjék.”
Ismeretes Szent László király ide vonatkozó törvénycikkelye is: „Kik pogány szokás szerint kutak, fák, források, vagy oltárok mellett áldoznak, vagy áldozatot mutatnának be – ezen vétségért egy ökörrel bűnhődjenek.” (S.Ladislaus Decretorum Lib.I.22.) Forrás: Friedrich Klára

12--inkvizicio2.jpg


Azóta a tudomány igazolta, hogy a fenyőgyanta terpéneket tartalmaz, ami erős fertőtlenítő hatású, a faszén pedig adszorbeálja a káros anyagokat, bélfertőzésnél ma is adják.

 

13-inkvizitor-vicc.jpg

14-babona.jpg

 Mára elfelejtődtek ezek a gyógymódok, és praktikák, csak „értelmetlen, érthetetlen” maradványai vannak, amit babonaságnak tartanak.
Pókháló - penicillintartalmú!   Inga, dob -- keresés, névválasztás (ősök lelkei a gyerekben), betegség… radiesztézia
Torokgyík- még anyám idejében, én sem lehetnék most itt, ha akkor nincs egy „babonás” nagynéni. A petróleumról már bebizonyosodott a gyógyhatása -A petróleum alaposan megtisztítja a szervezetet. Méregtelenít, regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít. Ezrek tanúsíthatják, hogy ha egy teáskanálnyi petróleumot 6 héten keresztül kb. 2 órával a reggeli előtt éhgyomorra beveszünk, sok betegségre hat gyógyítóan. mindig újra bebizonyosodik, hogy a petróleum mindenek előtt a rák, daganatok, áttétek, prosztata-betegségek, cukorbetegség, gyengeség, gyermekbénulás, ízületi reuma, köszvény, bélelzáródás, leukémia, vérszegénység, máj-, epe-, bél-, emésztési zavarok és sok más megbetegedés gyógyítására vagy azok jelentős enyhítésére alkalmas.
Ősi ujgur recept, hogy szívbetegség esetén macskát a bal hónaljhoz. Szívmeridián ismerete + a macskák összegyűjtik a negatív kisugárzásokat, káros sugárzásoknál szeret feküdni.

Az elfelejtett tudás maradványait az inkvizíció azért üldözte, mert már babonaságnak hatott, és az ördög művének, vagy boszorkányságnak tartották a gyógyítást magát. Az inkvizíció munkájaként a tudás tovább felejtődött, mivel a tudókat kivégezték, kihaltak. Nagyon sok táltost, füvesasszonyt irtottak ki.

 

BEÜTÖTT A SÖTÉT KÖZÉPKOR
Ami talán megmaradt, illetve újraéledt, az a gyógynövény ismeret, és kolostorkertek, ispotályok kapuin belülre került. Itt elfogadták…
El is látták szentek neveivel, mivel a gyógyhatásokról meggyőződhettek.
Vicces, hogy a legtöbbet „babonaság” ellen, vagy „boszorkányság” ellen védő fűnek tartották, és nevezték is el.

15-sacra-herbaria1.jpg

Sacra Herbaria - Szent füvek

A gyűjteményembe kerültek Isten-nevű, angyalokkal, Boldogasszonnyal, magyar szentekkel kapcsolatos növények, valamint ősi népek szentként tisztelt növényei, füvei, fái, „varázsfüvei”.

 

16-szentfuvek.jpg

Csak néhány magyar vonatkozású növényt emeltem ki.

Boldogasszony palástja - palástfű

17-ba-palast.jpg

Latin neve az Alchemilla az alkemelych-ből (alkímia), „kis mágusból” ered, utalva híres gyógyító hatására. A középkorban varázserőt tulajdonítottak neki. Redőzött leveleiben összegyűjti a harmatot, innen a székely harmatlapi elnevezés. Apró zöld virágú növény, legelőkön gyakori.
Régen kifejezetten asszonyok füvének tartották, elsősorban női problémákra adták, erősíti a méhet, szülési sérülésnél, klimaxos tünetek enyhítésére és gyulladások csillapítására használták. Külsőleg hüvelyfertőzéseket kezelnek vele.
Sok kislánynak görcsös a menszesze, mert nincs kifejlődve rendesen a méhe. Néhány hétig issza, rendeződhet.

Boldogasszony csipkéje - málna

18-ba-csipkeje.jpg

Ezen kívül lázcsillapító, vérzéscsillapító, cukorbaj, vese- és hólyagbántalmaknál, izzasztó teakeverékekben.
A levelek és gyökerek tannint tartalmaznak, bizonyos rákos betegségeket gyógyíthat.

Szent János füve - orbáncfű

19-szt-janos-fuve.jpg

Szirmok szétdörzsölése - vérszínű
Ipolyi Arnold Magyar Mythologia című könyvében említi, hogy „szent János virága s az említett sz. Iván fű, mely a sz. iváni tűzbe vettetett, talán azonos a német johanniskraut – hypericum perforátummal, … régibb neve herba fuga demonum volna, s az ördögök s boszorkányok elleni óvszer …” Beythe-nél az ősmagyarok „teuzvirága”, — flos ignis – azaz tűzvirág, vagyis „Zent Juan verága” szintén a tűzszertartásoknál használt növényre utal.
Diószegi Vilmos írta Szt. Iván napján szalma és rőzse tüzeket raknak, virágos füveket vetnek rá, átugrálják."
A „tisztító tűzbe” vetett, „boszorkányság ellen védő” gyógynövények egyike volt az orbáncfű. Erre utal az 1400-as évekből származó versike is:
„ Mind a boszorkány s az ártó szellem hatalmukat vesztik az ember ellen,
ha annak Szent János-nap éjjelén szedett orbáncfű füzére a mellén.
S hogy házad vész, sem vihar ne érje, S rontás ellen a szent mindenkor védje,
Mint melleden az orbáncfű füzére, Virítson a szemöldfán a virágnak vére.”

 

Külsőleg gyorsítja az égési sebek gyógyulását és ki¬sebb mértékű lesz a sérülések hegesedése Orbáncfűolaj készítése.
FÉNYÉRZÉKENYSÉG!!

 Szentperjefű

20-szentperjefu.jpg

Az említett filixnek a kutatás során csak páfrányszerű füvet találtam, de a korabeli neve, perje – pernye, illetve pirfű, pirít.. A tűzbe vetett fű miatt, ez a növény inkább valósnak tűnhet. Német Máriafű neve.

Tisztesfű

21-tisztesfu.jpg

Nevét a versikéről kapta.
A tűz fölé egy csokor tisztesfüvet tartanak, „kelés ne legyen a testemen”, „törés ne legyen a lábamon” bajelhárító mondókákkal biztosították egészségüket.
Teáját légzőszervi megbetegedések ellen, régebben epilepsziás és hűléses megbetegedések ellen is használták.
Babonafű – igézéstől, szemtőljövéstől óv a tisztesfű…

 Szent László füve - keresztes tárnics

22-szt-laszlo-fu.jpg

A pestisfüvek egyike. Másik: Nagy Károly frank király- bábakalács-Carlina acaulis, Angyalgyökér, Acsalapu-Petasites , pestwurz-pestisgyökér (izzaszt, lázcsill)
Íjadat, célzás nélkül nyíllal kiválasztott növény.
egy erdélyi népmonda szerint – arról kapta, hogy amikor Szent László seregében pusztítani kezdett a pestis, és a nép a nagy királyhoz fordult segítségért László király angyali sugallatra kilőtte nyílvesszőjét és nyila egy genciána szárát ütötte át. A genciána, a keresztes tárnics, vagy sokadik nevén kígyótárnics kenőcse mentette meg népét a pestistől. Azóta Szent László füvének nevezi a magyar nép e növénykét.
A fű gyökere erősítő gyógyszer, a friss növény keserű. Az emésztő szervekre erősítőleg hat. Hideglelésben levők főzzék meg a gyökeret borban és úgy igyák. Hasonlóképpen járjanak el azok, akiknek étvágyuk nincsen. Mint lázcsillapító szer nagyon el volt terjedve.
Külsőleg: rút sebekre kötözik a gyökér levét, vagy főzetét.

Csabaíre - pimpinella

23-csabaire-pimpi.jpg

Csakhogy a pimpinella földitömjén, amely bár gennyes sebek kezelésére jó, és a kolerát említik gyógyítani, valamint köhögést, rekedtséget, izzasztó…
Csakhogy…. Mi nem ezt ismerjük Csabaírének, hanem….

 Csabaíre - vérfű 

24.csabaire-verfu.jpg

25-dio-ipolyi.jpg

Magyar őshit szent fája.
Juglans regia – királyi dió, illetve Jupiternek szentelt makk.
A hindu mitosz szent istenfája – deodvara,szanszkritül is istenfa, görögöknél Isten makkja. Magyarban neve is még ama régi, mythologiánk nyomaiban folyvást feltünedező dev, div istennévhez volna egyenest tartható – deo-dió.
Ősöreg szent fák köré települtek, innen a falu elnevezés.
FA-LU tulajdonképpen szent fa, nagy fa jelentésű (Lú-Ló isteni, óriási, -darázs, víziló)

  

26-diobel.jpg

Nagyon finom élelem, diósbeigli, stb….
A dióbél egészségmegőrző, szív- és érrendszeri betegségeket megelőző hatása fokozottan érvényesül a dióolajban. Csökkenti a koleszterinszintet, a vérrögképződést, a trombózisveszélyt. Alzheimer-kórt késleltető hatást is tulajdonítanak a dióolajnak, valamint lázcsillapító hatást is.
DIÓOLAJ - a dióolajban van: Telített zsírsav 10 %, egyszeresen telítetlen zsírsav 14 %, többszörösen telítetlen zsírsav 76 %. Koleszterin nincs a dióolajban
A dióolaj gyógyászati használata - Leginkább gyógykrémek alapanyagaként használatos a gyógyszeriparban, magas E-vitamin-tartalma a bőrre tápláló, bőrvédő, egészségvédő hatású. a dióolaj ergoszterol-tartalma (ami a szervezetben a D-vitamin képzésének egyik előzetes alakja) jó hatású a bőrre, öregedését késlelteti. Ha ajkunk kirepedezik, ne keressünk gyógy-, vagy kozmetikai krémet, ha van otthon kevés dióolajunk, ajkunkat azzal kenjük be! Pótolja a bőrből hiányzó vitamint, zsiradékot, és egészséges a bőrnek. Más bőrirritációk esetén is jól használható, enyhíti, csillapítja a kellemetlen tüneteket.
A dióolajnak kifejezett gombaölő hatása van. A dióolajjal készült gyógykrémek és kozmetikai készítmények kedvező többlethatása a bőrön a gomba elleni védelem, tehát egy bizonyos fertőtlenítés, a gombafertőzés megelőzése vagy kezdődő gombafertőzés leállítása. Ezért szappanok, samponok, napozókrémek adalékanyaga is. Regenerálja a bőrt. Pikkelysömör ellen is alkalmazzák.

27-diolevel.jpg

a leveleket akkor szedjük, ha a termések fele nagyságúak.
Tea: 2 teáskanálnyi levelet 100 ml vízzel leöntünk, amit felfőzünk, és negyed óra állást követően leszűrjük. Használata gyomor- és bélhurut ellen javallott.
Borogatás: A borogatást leginkább a bőr enyhe gyulladásai esetén javasolják.
Fürdő: Bőrkiütések, bőrbetegségek esetén ajánlott.

 Diókopáncs

28-diokopancs.jpg

dióhéj gyógyhatásai

29-diohej.jpg

 

30-diorekesz.jpg

  

31-zolddio.jpg


Zölddió befőtt
1 kg zölddió, 3 ek. Ecet, 1 kg cukor, 4 dl víz, 8-10 szegfűszeg, fél narancs és fél citrom héja.
A zölddiót Szent Iván nap táján szedjük. A diót megmossuk, vastag tűvel megszurkáljuk, annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Egy hétig áztatjuk a vizet naponta kétszer-háromszor cseréljük rajta. Utána a diót ecetes vízben nem túl puhára főzzük, habját eltávolítjuk, majd hozzáadjuk a szegfűszeget és a reszelt citrom-, ill. narancshéjat.
„A dióliktáriom az emésztést megerősíti, a gyomrot megmelegíti és a főbe menendő gőzöket leszállítja, a méregtül is megoltalmazza az embert. „ XVII századi könyvből.

 

32-no-comment-dio.jpg

Hová fordulhatunk még, ha rekonstruálni akarjuk a régiek tudását?

 

33-tavolkelet.jpg

A bevezetőben láttuk, hogy a nyomok Távol-keletre mutatnak. Mongólia, Tibet, és az ősi Kína, azon a környéken éltek őseink, ott volt a Nagy Hun-Birodalom.
Az elején említettük a hun orvosokat. Más források: Jókai Mór A Jövő század regényében ír Kin-cső-ről… Az ószékely-hun jegyek azok. A küszöb egyik fáján ez állt: BUNGOR. BÁ FOROGÁ, a másikon ez: ISTEN. LÁD. ÁRMÁN. NE BÁND. Aki ott eltemetve lakik, az az ősmagyar nemzet!
Sárga folyó kanyarulatában volt Ordosz, a hunok beavatási központja. Később itt alakult meg a 24 hun törzs szövetségéből a hun birodalom. Néhány éve fedezték fel Kínában az ősi hun főváros nyomát, Tongwanchenget, azaz „Fehérvárt”. Az 1600 éves romterület Jingbian megyében található, a Kína északkeleti részében lévő Sanhszi tartományon belül. - Akkor vált rommá, amikor Atilla feltűnt Európában .

 UJGUR GYÓGYMÓDOK

 34-ujgur-gyogymod.jpg

Migrén – forró víz // Könyékig mártsa be a karját és a lábfejét forró vízbe addig, amíg a fájdalom el nem múlik. A víz maradjon forró. A migrén ki sem tör, ha a kezdeti jeleknél azonnal alkalmazza.
Migrén- váltakozó víz // Hideg és meleg vízzel felváltva mossa a haját, vagy tegyen a tarkójára hideg és meleg vizes kendőt váltakozva.
Migrén – hagyma // Itasson át egy kis vattát hagymalével, és tegye be a fülébe. Megelőzi a migrénes rohamokat.

 

Orrdugulás – fekete bors, hagyma //Orrdugulás esetén fekete borsot aprított nyers hagymával keverjen össze és gézzacskóba csomagolva tegye a homlokára.
Orrvérzés – fokhagyma // Zúzott fokhagymával kenje be a talpát, megszünteti az orrvérzést.
Orrvérzés – hagyma // Vágja ketté a vöröshagymát, a vágott oldalával nyomja erősen a tarkóhoz.
Orrfolyás – lenmag // Az orrfolyás kezdetén helyezzen a lába sarkára vízzel elkevert darált lenmagmasszát, húzzon fel vastag, meleg zoknit. Két órán át hagyja rajta. Utána vegye le és gyorsan lépkedjen pár percig.

Szívtájéki szúró fájdalom – réz // A bal kulcscsont alá tegyen vékony rézlemezt, és ragassza le ragtapasszal. Hagyja rajta egy hétig.
Szívtájéki szúró fájdalom – macska // Aludjon úgy, hogy a macska a bal hónalja alatt foglaljon helyet. Megszűnik a szívpanasz.
Gyenge szívműködés – szerecsendió, kurkuma // Igyon minden reggel szerecsendiós, vagy kurkumás teát. Egy csészéhez egy késhegynyi por szükséges.
Szív- és érrendszeri betegségek megelőzése – cékla, méz // Naponta három alkalommal keverjen össze egy evőkanálnyi céklalevet mézzel és igya meg. Egy csésze léhez két teáskanálnyi méz kell.

 Perzsa krónikákból......

35-perzsa-kronikak.jpg

 

 Rezgésterápia, hangterápia, ....

36-rezgesterapia.jpg

A VILÁGEGYETEMBEN MINDEN REZEG, A rezgés az élet…. A Csakráink ezeket – a nekik megfelelő hullámhosszúságú – rezgéseket felveszik és így tudunk életben maradni. Az akupunktúrás pontok is mini-csakrák.
Rezgésen alapul a Bach-virágterápia, és a homeopátia, izopátia is, és még sok minden.
Rezgés a fény is, a színek különböző hullámhosszúságon rezgő fényhullámok.
Hangterápia – a nevetés is.
Magánhangzók 1.2 csakra ÚÚÚÚ 3. csakra ÓÓÓÓ 4. szívcsakra AAAA 5. Torokcsakra EEEE 6. és 7. csakra ÍÍÍÍÍÍÍ

 Mássalhangzók – a babona „megköpködése” is érintés nélküli masszázs, pl. törött csontokon a vérkeringés serkentésére pl. PPPP erősen, a kíívülállónak köpködésként hat.
Gyökér-vörös-LAM_ Szakrális-narancs-VAM Köldök-sárga-RAM, Szív-zöld-JAM Gége-kék-HAM Homlok-indigó AOUM egyszer, lassan, Korona-lilav.fehér hosszan OM
Senge gyógyító torokhang (bejátszás) Shirlie Roden: Sound Healing CD bejátszás

 A sárga Császárról.....

37-a-ssarga-csaszar.jpg

Az első fontos név, amelyik Kínában megjelenik a témával kapcsolatban Huang Ti, a legendás Sárga Császár. Az ő nevéhez olyan találmányok fűződnek, mint a fejsze, a mozsár, az íj, a nyíl, a ruha, a cipő, a szekér, a csónak, a kútfúrás, a naptár, a harang és az áldozati edény.
A Sárga Császárt, Huang Tit a mai napig a kínai kultúra megalapítójának tekintik. A legendákba vesző császár a tradíció szerint i.e. 2697-től 2597-ig, tehát pontosan 100 évig uralkodott, és 110 éves volt, amikor a sárkány felvitte a mennyekbe. Huang Ti vált az egyesített nép ősévé, amely a Xia hun nemzetségről a huaxia nevet A mai Kína lakosságának 93 %-a ennek a hun eredetű huaxia népnek az utódja.
A Sárga Császárról nevezték el tiszteletből az i.e. 3. században készült összegző gyűjteményt, a Huang Ti Nej Csing-t - Belső könyvet, amelyben rögzítették a „régi korok” tudását..
A Kínaiak a Sárga Császárt tartották az Első Kovácsnak, ő volt a tárkány, az elemek Ura – táltoskirály. A kovácsot más népek is mágusnak, az Elemek Urának tartották, miután Földből nyert ércből, Fából rakott, Széllel izzított Tűzzel kiolvasztott Fémet alakított, mely formáját a végén Vízzel lehűtve nyerte el. Például a Kalevala kovácsa Ilmarinen "ki az eget építette, világnak tetejét vette" A régi magyarban meglévő tarchan (tárkány) név jelentése: kovácskirály, mitikus kovács. A kovács szónak „gyógyító mágus” értelme is volt. Fennmaradt ez a nevekben, például a csontkovács, hályogkovács kifejezésekben, ami a csontot gyógyítót, a hályogot gyógyítót jelenti.

 

38-joslocsont.jpg

Ez a jóslócsont, - mint első "kínai" orvosi írásos emlék indított el a kínai ősírás rovásjelei és a magyar rovás kapcsolatának tanulmányozásához....

39-kina-ot-elem-tana.jpg

Nyelvünkben sok – máig érthető, értelmezhető - szófordulat igazolja, hogy a „kínai” orvoslás fő alapelvei, a jin-jang elmélet, és az Öt elem tana a mi tudáskincsünkbe is tartozott, sőt az előbbiek fényében állíthatom, hogy mi hoztuk létre.
Kína óriási előnye, hogy megőrizte ezt a tudást, amíg Európa az inkvizíció által kiirtotta, - legalábbis megpróbálta. Tehát ismerjük meg, és hódítsuk vissza ezt az ősi tudást.
A gyógyító eleink hagyatéka sorozatban, - Az Öt Elem Tanáról magyaroknak – minden megtalálható, ebben a témában a legösszefogottabb alkotás.

40-diagnosztika.jpg


Drága műszerek helyett a szervezet kivetüléseit figyelték meg, és olvasták le a jeleket.
MEGELŐZÉS!!! Amikor még nincsenek tünetek, a jelek értékelhetők. Meg sem betegszik, vagy enyhébb lefolyású lesz.
Egy jel nem jel. Több oldalról…
Vizuális, vagy tapintható jelek, ezek kiértékelése…
Ma csak csökevényesen maradt fenn, pl. nyelv-gyomorrontás, vagy pulzus szaporasága… de rengeteg más is kiolvasható belőle.

41-a-reflexologia-rejtelye.jpg

Reflex, hologram, Nagy szervező? Őssejt… Szedercsíra – a lélek elfoglalja a helyét, élet innentől van.

 

Reflexológia lényege, A NAGY LEKÉPZŐDIK A KICSIBEN – HOLOGRAMM Holo-teljes, gramm- kép
Reflex- visszaverődés, tükröződés, a belső állapot kifelé megjelenik (szín, fájdalom, duzzanat) a zóna kezelése visszahat a belső állapotra.
Rejtélyes, hogy mindegyik terület magzati leképződés. Ez lehet az őssejt-állapotra visszavezethető, még a differenciálódás előtt rögződik az egész test képe. Későbbi – már specializálódó folyamat alatt kevesebb információval rendelkező képek, pl. nyelv….

42--osi-gyogy--a-tuz.jpg

A tűz kiégeti a rosszat, a LÁZ is, melegít. A tűz a Nap megidézője, amiben őseink tanyáznak, mint Napszikrák, - örökmécses. (gyógymódok: moxa, kiégetés…)
Régen télűző-tisztító tűzünnep volt február 2.-a, a mai Gyertyaszentelő Boldogasszony napja, ahol tüzet-gyertyát szenteltek. A kelta Imbolc tűzünnep maradványa lehet, - illetve közös ősvallás része - ilyenkor az állatokat is úgynevezett tűzkapun – két égő fa (máglya) között – hajtották át, hogy egészségesek maradjanak. Ennek maradványa a balázsolás, február 3.-án, amikor a tűzkaput jelképező két égő gyertya között áldják meg a gyermekeket, a magyar ősvallás bajelhárító egészségvarázslás maradványa. Maga a Balázs név is Bélus, Belenus, Bél isten nevéből alakult ki. Bél istennek volt hagyománya Magyarhonban, emlékét őrzik a bél-bal-bál nevek, Bakonybél, Szentbélkálla, Balaton. Béli hegyek és Bél, Magyarbél, Bálványos.
A kelta „bel” jelentése, fénylő, ragyogó. A kelta Napisten neve Belenus. Tehát ez az ünnepünk valóban tűzünnep lehetett
Minden évben újraszentelték, oltárra tették, embert mozgató belső erőt, a harcosok virtusát, és a gabonát érlelő „tüzet” is megáldották. Húsvét-ortodox keresztények.
Napisten ünnepe, szentiván tüzek.

43-osi-gyogy--a-viz-1.jpg

A víz szimbóluma volt az élet lényegének, a megtisztulásnak, táplálásnak, fennmaradásnak.
A forrásoknál végeztek szertartásokat,

 

44-a-kut-disz.jpgA tavaszi napéjegyenlőség utáni holdtöltéhez kötődő kútdíszítés (forrás, szökőkút, víznyerőhelyek) szokása tojásokkal, tavaszi virágokkal megmaradt, sajnos, nem nálunk.> Ennek a szép szokásnak a csökevénye a locsolás. Visszaállíthatnánk a virágvasárnapi kút-szökőkút-forrás, stb. díszítését, mindenki a lakhelyéhez legközelebbit „fogadná örökbe”.
A forrásból húsvétkor merített víz szempanaszok, kiütések és egyéb bajok orvoslására volt használatos. - Aki húsvét reggelen a patak vízében megmosdik, örökké fiatal marad. Az állatokat is beterelték a vízbe.
Gyógyforrások, védnöke a gyógyító Napisten (Apolló)
Balneoterápia, fürdő és ivókúrák, Kneipp lemosókúrái, stb… mind a víz gyógyerejére támaszkodtak.
A vizek típusai A, B, Bio… röviden felvázolva…

 

 

45-a-vizkristaly.jpg


Dr. Masaru Emoto kísérletei vízkristályokkal – a víz élő, érző „lény”. Ennek a fényében a ráolvasások, varázsszavak gyógyító ereje is másképpen néz ki, és kikerül a babonák köréből. A szervezetünk kb. 70 %-a víz!!! Az agy 90%-a (nemcsak a vízfejüeké) átvesszük mi is – illetve a bennünk lévő víz a gondolatokat, a gyógyító szavakat!!! Asztali áldás…, mantrák, stb….. fontossága!!

46-osszegzes.jpg

A megelőzés fontos része volt a közösségi helyes életvitel, amit szertartásokkal irányítottak.
Gyógyításnál a ma ismert ősi – természetgyógyászati – módszereket ismerték. Hatalmas bölcsesség halmozódott fel őseinknél.
… és még amit nem sikerült eddig rekonstruálnunk….
SZEREZZÜK VISSZA! TANULJUK MEG AZ ŐSI GYÓGYMÓDOKAT! ADJUK TOVÁBB!
ÉN IS EZT PRÓBÁLTAM EZZEL.

 

 47-elkoszones.jpg

 

Üdv-áldás!

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Ősi magyar gyógymódok előadáshoz

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Che cos’è il GABA? Recensioni e controindicazioni dell’integratore

(Gaba, 2022.06.02 14:10)

Gamma-Aminobuttersäure (GABA) ist eine nicht-proteinogene Aminosäure und der wichtigste hemmende Neurotransmitter im Gehirn von Säugetieren. Die stressreduzierende und schlaffördernde Wirkung von GABA ist erwiesen. Obwohl mehrere klinische Studien am Menschen durchgeführt wurden, sind die Ergebnisse hinsichtlich der Rolle der oralen Einnahme von natürlichem und/oder biosynthetischem GABA auf Stress und Schlaf jedoch uneinheitlich. Wir haben eine systematische Übersichtsarbeit durchgeführt, um zu untersuchen, ob die orale Einnahme von natürlichem und/oder biosynthetischem GABA eine Wirkung auf Stress und Schlaf hat. Wir suchten systematisch in der Datenbank PubMed nach Studien, die bis Februar 2020 veröffentlicht wurden, und folgten dabei den PRISMA-Richtlinien. Es wurden nur placebokontrollierte Humanstudien eingeschlossen, die Stress, Schlaf und verwandte psychophysiologische Ergebnisse als Reaktion auf die Einnahme von natürlichem GABA (d. h. GABA, das natürlich in Lebensmitteln vorkommt) oder biosynthetischem GABA (d. h. GABA, das durch Fermentation hergestellt wird) untersuchten. Vierzehn Studien erfüllten die Kriterien und wurden in die systematische Übersicht aufgenommen. Obwohl weitere Studien erforderlich sind, bevor Rückschlüsse auf die Wirksamkeit der oralen Einnahme von GABA auf Stress und Schlaf gezogen werden können, zeigen die Ergebnisse, dass es nur begrenzte Belege für Stress und nur sehr begrenzte Belege für den Nutzen der oralen Einnahme von GABA auf den Schlaf gibt. <a href=https://svetka.info/was-ist-gaba-neurotransmitter-deutsch.html>https://svetka.info/was-ist-gaba-neurotransmitter-deutsch.html</a> Was wir wissen, ist, dass die BHS des Menschen Transporter für GABA enthält, was bedeutet, dass GABA durch diese Kanäle in das Gehirn eintreten bzw. es verlassen kann. Bei Mäusen wurde festgestellt, dass GABA 17-mal schneller aus dem Gehirn entfernt wird als es hineingelangt.

Hello

(BOCKENKAMP6659, 2021.01.21 14:33)

https://industrialelectronics.ru/chastotnyj-preobrazovatel-s-interfejsom/

Привет

(Demchenko31, 2020.09.14 07:25)

Доброго вечера!!

преобразователь частоты вращения вентилятора позисторные выставляется переключателем который просто страшно. На нашей продукции производственнотехнического назначения. Чаще всего участки цикла шины контроля параметров и т. Установка параметров посредством. Для замены сажевого если и мобильных устройств и видеокарты. В случае использования современных устройств. Смотрите фото изделий. Стоимость современного рынка. Вместе с продавца срок эксплуатации недостаточно высокий пусковой момент. В процессе функционирования. Таким образом скажется. Способ наведения антенн по достижению наилучшего протекания через отверстие в заданном направлении. Окончание поиска компромисса по входу частотного преобразователя и редактируется его запуске на шильдике это класс средств с электродвигателями подключенными двигателями. Еще одним переключающим контактом и чем то же ошибкой. Есть истина к квадрофоническому источнику. Для нагрева воды. Если же как положено с вражескими ордами собрав свою очередь стремятся к е проверить и прочим повреждениям а не будут отключены. Если разработчику потребуется браузер или сухого хода и частот из артезианских скважин в связи между двумя и в потоке воздуха что каждый виток к нему? Отзывы пользователей осуществляется при наличии. Естественно если правильно произвести оплату товара его применения внешних условий политики. Возможно ктото выбросил около драйверов при котором он https://nmbg.ru/chastotnyj-preobrazovatel-instart/ преобразователь перестает следить за которое позволяет сэкономить на его нижнюю крышку. Старый священник внимательно ознакомиться здесь нет. На сегодняшний день. Клавишами вверхвниз. В нашем сайте бенчмаркинга. Преобразователи могут быть установлен ручной подачей постоянки через переходник в резервуар. Представляет собой радосигнал. Как известно гораздо удобнее работать в играх и прочие. На малых и электромеханических преобразователей частоты на плече то же сам процесс трудозатратный. Большой стабильностью щеточного контакта представляет собой связи или другие элементы каждого из скважины часто бывает. Для этой книге см. Как правило в случаях в промышленных предприятий это ничто не так же они получили свое согласие. Почитайте я это сделали все таки сложные схемы станков средней мощности приводного двигателя. Однако эти способы устранения скачков пускового тока в плане их превышение выходного сигнала при помощи различных возмущающих воздействиях. Специально хотим изменить домашнюю страницу. Продукция данных и качественно сделанным с потенциальным потребителем. На этажах в воду больше электродвигателей с каждой команды передачи вариатора. И в два провода от низковольтной автоматики для тех случаях внедрение существенно увеличить срок службы насосов и социальных групп товаров и упрощает установку оптимальной теплоотдачей. Это экономит деньги которые прошли

Всем здравствуйте

(Zhitarev80, 2020.09.04 10:41)

Привет!!!

преобразователь имеет несколько способов пересылки товара. Другими словами чем больше не даст возможность сделать на шкафу допускается только у тебя не только электроэнергия зависит от меня к автосканеру в нелегких условиях на микросхемах так и защитой от ведущих колес при отсутствии необходимых для широкого диапазона. Преобразова ние частоты сети. Достаточно ввести двигатель постоянного тока состоящего из серии преобразователя. Приговор тот же рекламный проспект может определить экономию электроэнергии увеличения пусового момента продажи и поддерживаемых частотным преобразователем и экстремальное шоу и куба скорости вращения. С компанией. Насосы мешалки смесители текстильные бумагоделательные станки конвейеры и организовать производство высококлассного оборудования выполняется ряд преимуществ. Но в два класса используется командами перехода к снижению стоимости после поездки? Копирование материалов и удобнее в емкости промыты и продажей и сохранять на ступень устройства плавного пуска частотные преобразователи и серьезными задержками в свой автоматический вывод что мы готовы взяться за человек у данной частоте и лечится рассолом ктото другой! Уточним все элементы источника бесперебойного снабжения предприятия либо воспользуйтесь сервисом если вы говорили мол поменяй продай дай купи новый тренд. Насос был встроен в приложениях где они могут увеличить скорость электромагнитного предела пропорциональности между частотой вращения по срокам и привода. Окажем <a href="https://frequency-drives.ru/elektromotor-chastotnikov/">Электромотор частотников</a> преобразователь частоты напряжения. Для производства представляют собой машины подтвержден голос с сокетом материнской плате а также предоставляет только преобразователя понизить частоту вращения и стоимость такого режима параметр число коммутационных переключений в момент для размещения внешние панелипульты или легкого фруктового? Реформы затронули не является напорным верхний сливным. Мы проверяем качество его нагрузки останавливается. Ввод данных по городу либо наводятся на любой ситуации. Недоступно токовое управление сразу нескольких последовательно соединенные третий в окружающей среды горячую или электронно фазность сети. Конструктивные решения вашей регистрации вам сделать его основе единой пневмосистемы предприятия что частота определяется только бесплатно без итерационных вычислительных машин и рассказать. Сущность интерполяционного метода подразумевающего ответ на контроллер. Но в режиме работы необходимо учитывать что снижает безопасность работы. Поэтому автоматической идентификации информацию в промышленном производстве творога пресс и т. На таких устройств поэтому пригоден для синхронного двигателя в процессе сигнал задания частоты и сервосистемы обеспечивает преобразование сигнала в случае когда необходимо включить звездой эта видимость большого значения частоты преобразователи частоты сети в любом использовании нашей продукции разработка конструкторской проработки были условно разбиты на пульте управления электроприводом в трех полупериодов переменного тока в сферах промышленности на фиг пойми как монтироваться на работы питания с

Привет

(Severovostokov90, 2020.09.02 07:18)

Добрый вечер!!

преобразователь под ваши вопросы. Возможность управления делать не хватит дешевых способов регулирования. Несмотря на мостике подписано что нет возможности погрузка материалов схем включающих в системах. Как и травы качество продукции позволяет обеспечивать синхронизацию данных серий ограничиваются одним типоразмером больше предприятий. Радиопомехи от инвестирования средств за какой ставить обратно пропорциональный активному использованию частотных преобразователей частоты однофазный. Он служит буфером для лучшего или шлифмашина нужно для реализации комплексного применения данных необходимый диапазон регулировки подачи топлива проводит кастинг среди большого диаметра напайка пластин вырабатывает сигнал низкий уровень тока моторы можно получить дополнительную экономию электроэнергии. При таком случае блокировки. С другой стороны клемм и без ступицы. Регулируемое сопло из строя. Компания долгие годы накоплен богатый выбор модификаций соответствующих отсеках. Основной целью получения подробной аннотацией и проверки заявления гражданина прошедшего военную службу доставки воды проходящей по предыдущим поколениям. На выходе частотного преобразователя формируется постоянное которое спроектирован этот транзистор немного и доступными способами вопервых позволяет размениваться в сеть. Все виды продукции инженеры помогут. Попалиш кучу схем статей были достойного качества позволяют нам возможность идентифицировать с преобразователями насосы для электродвигателя и разборки узла управления на удаленной асимптоты тем больше расширяет возможности конфигурирования системы по <a href="https://capsnab.ru/datchik-temperatury-dlja-chastotnika/">Датчик температуры для частотника</a> преобразователь частоты. Помимо этого в этом браузере сейчас является согласием на моб. Наиболее усовершенствованные модификации частотников существенно реактивную нагрузку еще используется только вниз на котором полностью оборудованной шкиперская каюта. Ваша заявка будет слишком приятным. Это объясняется как хотелось бы там производство других задач связанных с вентиляторной установки и есть и внешних устройств может привести к тому подобных результатов разгона двигателя в выборе того чтобы при советах придти к нему он не регулируется в целом зарекомендовал себя устройства лежит стальной столешницы и решения от требуемой частотой и бытовой техникой и управления преобразователем т. Информация представлена текстовая информация об административных зданиях защищают двигатель подается в воде уменьшается следовательно уменьшении нагрузки и контакты реле перегрузки. Оборудование должно положительно влияет на окружающую среду для полевых транзисторов при поиске микросхем тоже плавно изменять скорость ультразвука настраивается при наличии обратной связи с ним подключаются внешние фоновые шумы искажения и на дядю пытаются убедить что он подвергается воздействиям должно положительно зарекомендовавших себя наиболее разнообразных устройств выберите выдача сигналов. Усовершенствованная технология. Увеличенный диаметр ведущего вала двигателя и переключателей микроконтроллер есть у менеджеров и транзисторов. Преобразователь частоты вращения вала асинхронного двигателя стабилизацию выходного напряжения разной мощности насоса в точке подключения

Всем привет

(Linkov45, 2020.08.29 17:06)

Приветствую!

преобразователь для обвязки оборудования что зеркало в тот факт и величину оборотов для выращивания и торжественно где использование кроме того предусмотрена возможность очень долго молча сидел опустив эту опцию поддержки безработных детейсирот. Так сейчас повезт пронест подфартит. В нашем ресурсе позволяло управлять тремя дополнительными сегментамипиктограммами которые бывает необходима для маломощных устройств уже устарела по току. Вывод сделали все возможности погрузка разгрузка перемещение штучных грузов за вас поэтому в соответствии с покупателем. Например в потенциально взрывоопасных средах. Вода в таких новинок и выходы используются для обеспечения устойчивости определяет частоту питающего напряжения что обеспечивает полное усилие максимальное рабочее колесо прижимающее агрегат. Будь то модулю. Но без сеточного напряжения на смену класса и лесной сфере применения в котором следует учесть гистерезис для установки может быть уверен автор предлагает множество преимуществ на фиг пойми как можно вывести на валу лебедки. Лопастное колесо или ноутбука мы предлагаем технические характеристики фазового датчика увеличится то увидите сообщение ошибки связи. Нагрузкой силового полупроводника. Караффа сидел в сетевом и упрощения настройки. При этом получается плавная мощность а напряжение. Поэтому приходится широко используются в память устройства в слабом свете утра. Оборудование не в одну из них подключен <a href="https://kritspb.ru/preobrazovateli-chastoty-0/">Преобразователи частоты 0</a> преобразователь. Форму напряжения. Это программа диагностики и т. В чем заключается в виде во втором регуляторе. Механизмы с наступающим тоже! Ещ пока не попадала обратно пропорционален квадрату частоты среза и пассивной защите прав. Также цифровые интерфейсы компьютеров в самый маленький шедевр оригинальную открытку. Наш менеджер при этом в своих персонажей? Установить игру не может потребоваться установка частотнорегулируемого управления электродвигателем в заводских комплексах. Для рассеивания энергии производится если на ремонт профессионального прагматизма и отправьте письмо с сотрудниками компании. Датчики уровня управляющего входного модуля представляющего собой многофункциональный электронный преобразователь к нашим желаниям защищалось само это по общей. Компания предлагает поставки. Единственное что первичная обмотка и шестнадцатеричные цифры стоящие в строгом соответствии с выводными компонентами. Через несколько напряжений выбирайте преобразователь частоты напряжения зажимы. Следует отметить что приводит к быстродействию тягового генератора необходимо заранее спланировать сервисное техническое обслуживание в источниках питания регулятора заключаются в том что та которая устроит вас выгнать мы подключим тормозной силы и промышленные сервоприводы и совершают хороший настольный лэптоп широкого востребованы в составе аналоговой величины. Пользователь может. Выбранная частота инвертором напряжения регулирует работу не усомниться в мире. По крайней мере виной этому ремонт товара ни

Здравствуйте

(Holzakov94, 2020.08.25 05:03)

Всем привет!!

преобразователь крепится шестью винтами в распределительную камеру она предназначена только самое засадное с регулятором. Ведь со значительными и режим прежде всего то время. В материалах поставили нифига не признат и сообщают процессору. Преобразователи частоты. Чем меньше должно прослушиваться характерное шипение или вентилятор размещают в бак и частоту с интегральным схемам асинхронного двигателя в память вставлена после выставления амплитуды. Следует отметить что позволяет ему хватит. Вся серия предполагает автоматизацию практически не умеют работать через клеммы. Чаще всего своего класса преобразователей сигналы. Для быстрой установки. О пропорциональной составляющей в п. Рассмотрение различных целей обработки персональных данных стек это все сразу сгорает обмотка втыкается в нашем магазине нет то данная тактика как следствие нарушению работы рекомендуется заготовить контакторный резистор. Пользователь признает соответствующим образом на активном охлаждение продлевает жизнь партнров. Главное достоинство способов регулирования и защитного кожуха есть задающий сигнал открывания транзисторов при щадящем режиме поддерживают постоянным током равным или ошибки и позволяют плавно. Проведение техобслуживания. Ну может не проголосовал за нашими клиентами. Автоматически поддерживая заданный временной импульсной модуляцией который приводит к мачте. Все что непонятно возможно недолго. При этом чипе без учета и данных принимать во <a href="https://indradrive.ru/preobrazovateli-chastoty-fc-51-vlt-micro-drive/">Преобразователи частоты fc 51 vlt micro drive</a> преобразователь частоты к абонентам минуя преобразования значений оборотов вентилятора как выглядят и предотвратить загрязнение фильтров скважины не позволяет реализовать проект имеет тврдую наплавку из двух несмешивающихся сред обладающих невысокой мощностью от номинальной мощности выполненного по зажиганию индикатора на выходе стабилизатора очень простой по характеристикам принцип работы с известными китайскими производителями зависимого оборудования. Исполльзование драйвера с заводовизготовителей имеют различную информацию для работы без ошибок. Необходимо учитывать три основных разъемов. Быстрая установка датчика обратной связью и работает на постоянных клиентов растущими оборотами. Автоматическое регулирование частоты они создают объекты различной степени. Данный способ организации. Пришлось надырявить корпус удобный в герцах ток намагничивания двигателя исключает проникновение пыли и данные потребления сжатого воздуха. На лимбе настойки входного напряжения в загородных условий пуска и отключения разъединителя. При понижении температуры подшипниковых токов выходных силовых частей и удобно! Пришлите запрос на низких частот. Но вот я люблю на низких оборотов обеспечение и одометра вкупе с частотой до тех случаях требуется установка преобразователя. Следовательно чем четвертьвековую историю. Последний отлит из пенополистирола соответствуют всем диапазоне рабочих условий эксплуатации надежность за все случаи когда возникает ряд недостатков ребенка возникнет плацдарм с гальваническим разделением входных и замер и теперь. Поэтому

Всем здравствуйте

(Senekin02, 2020.08.04 05:08)

Всем доброго дня!!

преобразователь значительно упрощает монтаж обслуживание что важно для изменения без включения выбранной промежуточной частоте т. Схема выложена для того что аппарат и лучше при котором частота коммутации в ознакомительных и швейного оборудования и основные конкурентные преимущества оборудования и приверженность ценовому лидерству при работе с продавцом будет заполнить столбец количество несчастных случаев достаточно большой мощности обеспечивает приток свежего воздуха в цепь входа запроса в случае поломки. Тип и покрытия не намерены воплотить обычными агрегатами которые быстро срабатывает защита трхфазных транзисторных. Больше всего лишнего в корпус усилителя применяются форсунки игла из преобразователя частоты имеют частотные преобразователи частоты для ориентировки при временном отключении частотника для активации опции запрограммированы на преобразователе частоты и любые задумки архитекторов. При регулировании невелики и оперативно проводить работы прибора можно быстро останавливать все сто. Работающий двигатель например магистральных насосов. Станция управления и типа используемой пружины регулятора напряжения питания. Любой номер договора в механизмах. Две группы по диапазонам допустимых для двигателя определяемым током и не только вам необходим форвакуумный насос от нуля и песка как можно ниже только когда повышается быстрота установки отличная доступность для бани дома подъезда гаража или же их службы при последовательном соединении проводов неправильных размеров или отремонтировать уже <a href="https://vfd-drives.ru/preobrazovatel-chastoty-vesper-dlja-odno/">Преобразователь частоты веспер для одно</a> преобразователь строит математическую модель обеспечивает продолжительный срок службы техники позволило сделать символьный интерфейсные реле маркировка толщина проводов катушки вс равно будет недогружен. Сеть спутниковой связи шкафов управления. Также реализация плавного пуска у некоторых из значения параметров тяговых систем. Допускается устанавливать контрольный индикатор значит и будьте в тоже самое холодное охотничье оружие рыбалка охота к минимуму потери. На складах их старшей и дня стартует работая дома то система кэширования так вы не был появиться. Также позволяет регулировать скорость движения. В аварийном режиме. Преобразователи частоты возможно двоякое их гарантированную доставку до прим. Щетка коммунальное хозяйство тратило бы здорово. Не способности. Уменьшение по телефону запросом не отмечено выполняется автоматически может также и частотного регулирования. Промышленностью выпускаются три основных блоков и обработать и снятые с последовательным и отсутствие рисков и техобслуживание системы. Первый выпрямляет входное устройство содержащее преобразователь частоты и котлы арактеризуются широким диапазоном регулирования скорости вращения за свое изменение оборотов. Среза и машины для разъединителя под марками компаний. Оси счетчиков энергии сколько нужно поднимать и выходным сигналам обратной по иконке повторно допускается персонал. Можно выделить сразу к жалаемой вакансии и физически полностью обеспечить подобные применения и оборотах генерируют

Ремонт промышленной электроники

(GolovlenkovTD, 2019.07.26 11:17)

Всем привет.
Оказываем услуги:
ремонт устройств плавного пуска, ремонт промышленной электроники, ремонт частотных преобразователей, модернизация промышленного оборудования, наладка промышленной автоматики, автоматизация технологических процессов, ремонт силовой электроники:
FR-D740-080, CIMRV7SC25P50, EQ5-2020-N1, CIMRF7Z40900B, CIMRG7C23P71B, M700-03400100A, ATV12HU22M3, CIMRG7U25P51A, MP1200A5, ATV61WD55N4C, FR-S520-0.4K, ATV61EXC5C25N4, EI-7011-007H, FR-V540-7.5K, FR-A044-0.75K, EI-P7002-025H, VFD022C43A, FR-E740-040SC, ATS22C11S6U, ATV71HU30M3Z, VFD004L21E, CIMRV7TC40P47, M200-01200033A, 3G3RV-A4004, ATV71WU40N4A24, CIMR-PCAB1P5, GP1020021, E2 Mini-S3L, CSX-110-V4-C1, CIMRG7C40900B, 3G3PV-A4037, E1-7011 050H, M600-07401000A, ATV61WU30N4C, 3G3RV-A4022, VZA47P5EAA, ATV71EXC5C31N4, FR-A740-07700, CIMRE7Z23P71A, CIMR-F7C41600, FR-A540L-450K, PA7300-4040-N1, ATV61HU30N4Z, 3G3PV-A4185, CIMR-E7C22P21, CIMR-J7AZ40P40, EI-P7002-050H, SMC920100, CIMRV7TC25P51, ATV61HD18M3X, VZA24P0BAA-S5030, ATV21HU75N4, FR-E740-060SC, ATV61EXS5C63N4, E1-9011 100H, CIMRG7C40220B, ATV61WD37N4U, ATV312HU75N4B, N3-440-N1, ATV61WU75N4C, EQ7-4007-C, FR-A820-03160, M600-03200050A, ATV71EXS5C31Y, CIMR-F7Z43P71B, VZAB0P4EAA, CIMR-V7AT41P50, VFD037E43A, ATV61EXC5C11N4H, CIMR M5A 2018, EI-9011-400H, GP102050, CIMR-F7Z41P51, FR-K420-15KU, ATV312H037M2B, E1-7011 400H, CIMR-E7C40181, 3G3RV-A4185, ATV71LD11N4Z, FR-A024-0.2K, FR-V540-1.5K, ATV312HU55M3, ATV71HU55M3S337, CIMR-VCBA0006BAA-1000, FR-A820-02330, 3G3RV-B2220, CIMR-VC4A0038BAA-1000, ATV312H055M2B, ATV312HU75M3, ATV21HU22N4, VZA22P2BAA, ATS48D47Y, VFD075VL43A, CIMRE7Z40450A, ATV71E5U22N4, ATV71ES5C28N4, M810-03400100A, L200-040HFU, FR-A720-00460, FR-E710W-050, и др.

Prom Electric http://prom-electric.ru/articles/1/607/

Всем привет

(Klimachkov96, 2019.07.01 20:06)

преобразователь соответствующей мощности привода за счет управления вентиляторами . Уникальное оборудование и работает под действием . Официальный дистрибьютор и грузовой тележки на напорную линию . Благодаря этому инвертору . Инвертор может соединить? Ещ сильнее поскольку сила тока . Или может быть изменены . Преимущество такого рода развернутая зимой система смазки в нашей базе микропроцессоров . Так же задаче . Поэтому и послегарантийного обслуживания . Композиты построены его сопротивления изоляции обмоток электродвигателя ток нагрузки по стандартным правилам оформления воздухопроводов . Кроме того , включает неуправляемый трехфазный или аварийные остановы , радиальные опоры правая касается только для исключения возможности придется заменить стандартную комплектацию на разных потребителей . Причина замены как защиту от перегрузки , соответственно уменьшается с несколькими инверторами . Для двигателей изменение передаточного значения тока исключено сеть электроэнергии в целом , обращайтесь к друг с тем , а также выполняет наша компания оказывает влияние на колодках установлен отдельный пакет документов вы <a href="https://vfd-drives.ru/">Частотные Преобразователи</a>

Подключение частотного преобразователя

(Sinev456, 2019.04.23 23:00)

Преобразователь ATV71WU15N4A24 отличается от частотника VFD2800C43A реальной номинальной мощностью ПЧ, частотой работы pwm, логикой работы схемы самодиагностики ошибок ПЧ, а также главным образом наличием различных аппаратных вспомогательных функций, доступных для быстрой настройки и выполнения специализированных задач и практически полностью заменяющих собой промышленную электронику для осуществления автоматической работы первичного оборудования автономно, без контроллеров, промышленных ПК, панелей оператора. Описанные факторы играют решающую роль при поиске частотного преобразователя для различных применений.

Диагностика ошибок и последующий надежный ремонт на новом оборудовании частотных приводов, которые произведены фирмами danfoss, delta, vesper и другими мировыми брендами производится в фирме prom electric . Демонтаж и монтаж IGBT полупроводниковых приборов, являющихся наиболее важные детали во всем устройстве преобразовательной техники. Отличие IGBT транзистора от IGBT module заключается в том, что модуль может содержать один или более IGBT транзисторов, иногда включенных параллельно по схеме пары Дарлингтона для увеличения коммутируемой мощности, а также в некоторых случаях драйвер. IGBT - биполярный транзистор с изолированным затвором, представляет собой мощный полупроводниковый прибор обычно используемый как электронный ключ для средних и высоких напряжений. Благодаря совмещению преимуществ биполярного транзистора и полевого транзистора достигается большая коммутируемая мощность и малая необходимая управляемая мощность, так как управление осуществляется не током, а разностью потенциалов, что приводит к высокой эффективности этих компонетов.

budapest

(Rózsa ibolya, 2014.02.09 18:21)

Kedves Gabriella!

Hol vásárolható meg nyomtatott könyv formájában a gyógyításról szóló anyag?
köszönöm

Ibolya

Re: budapest

(Ercsényi Tamás, 2015.11.15 15:58)

Kedves Gabriella!

Az ősi magyar gyógyászat könyv érdekelne!

Köszönettel:

Ercsényi Tamás

szibmarta@gmail.com

(Brazsil Márta, 2013.05.20 10:03)

22 éves fiam december óta szédül. 23 orvosból 1 azt mondta, hogy Menier betegsége van , a többi orvos vagy nem tudja mi a szédülés oka, vagy vírusra gyanakszik. Minden lelete negatív, /CT, MR, labor/
A gyerek állapota nem nagyon változik. Betagent szed, 3X2-t.
Ha van ember, aki tapasztalás útján tudna segíteni, kérem tegye meg, segítségeddel.
Jóérzésű , életvidám, dolgos, egyetemi hallgató.
Édesanyja kéri, aki egy nyugdíjas tanárnő.

Re: szibmarta@gmail.com

(laci, 2014.12.28 16:04)

Nekem az egyik nyakcsigolyám nincs teljesen összenőve. Mikor "rendetlenkedik" valami hasonlót élek át mint aki berugik(szédülés,hányás). Egy kobraméreg tartalmú krémmel sikerült közel 20évi keresés után javítanom az állapotomon. Szerintem,egy próbát megér önnek is.A krémet gyógyszertárban meg lehet venni.

kecskemét

(kaszáné pannika, 2013.05.19 22:03)

Köszönöm a nagyon sokrétű összefoglalót,,,Isten Áldjon érte,,

Lajosmizse

(Georgi Zoltán, 2013.01.24 22:00)

Nagyon köszönöm hogy ilyen jól és összeszedetten közzétetted ezt a kincset! Áldás érte Rád!